FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Immers: ‘Liever Feyenoord dan Fulham’

Lex Immers heeft eerder deze week de kans laten liggen om volgend seizoen in de Premier League te spelen. De middenvelder van ADO Den Haag sloeg een miljoenenbod van Fulham namelijk af. Immers heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord en daar moet alles voor wijken.

Aanstaande dinsdag keert Immers terug van vakantie en zal diezelfde dag nog worden gepresenteerd in De Kuip. Even daarvoor zal hij eerst nog medisch gekeurd worden, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract.

Fulham probeerde deze week Immers voor de neus van Feyenoord weg te kapen. De Londenaren deden een bod dat bijna een half miljoen euro hoger lag dan dat van Feyenoord. De clubleiding van ADO wilde graag zaken doen met Fulham, maar zag Immers het bod afwijzen.

Het geld dat ADO zal verdienen met de transfer van Immers zal worden geherinvesteerd in nieuwe spelers. Danny Holla en Rydell Poepon staan al langere tijd in de belangstelling van ADO, maar werden in de wachtkamer gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *