FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Lex Immers voor vier jaar naar Feyenoord

Lex Immers speelt de komende vier jaar voor Feyenoord. Dat meldt AD Sportwereld. Voor de Hagenaar, die zijn zinnen had gezet op een avontuur in De Kuip, komt een droom uit. De Rotterdamse club betaalt naar verluidt meer dan een miljoen euro voor de middenvelder.

In die deal zit inbegrepen dat omgekeerd Kevin Jansen (20) van Feyenoord naar ADO Den Haag verhuist. Jansen tekent een contract voor drie jaar met een optie voor nog een jaar.

Enkele details moeten nog besproken worden, maar Immers gaat ervan uit dat hij bij terugkomst van vakantie een vierjarig contract tekent bij de club in Rotterdam. De middenvelder, die volgende week 26 jaar wordt, verblijft met zijn gezin momenteel in Turkije en zet volgende week voet aan de grond in Nederland.

Op die dag wil Feyenoord zijn nieuwste aanwinst ook meteen presenteren aan het publiek. Technisch directeur Martin van Geel is verguld met de komst van de veelzijdige Immers, die zowel op het middenveld als in de spits kan spelen. Hij wordt in De Kuip de opvolger van Otman Bakkal, die transfervrij vertrekt en naar het buitenland wil.

De Rotterdammers werden op het allerlaatste moment verrast door AZ en Fulham, die zich plotseling mengden in de strijd om Immers. De twee clubs, die meteen de prijs opdreven, kregen uiteindelijk nul op het rekest. Voor de Hagenaar, die bij ADO nog een contract voor twee jaar had, bestond namelijk geen enkele twijfel: hij wilde per se naar Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *