FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Serie A-clubs blijven Vlaar in de gaten houden

Ron Vlaar kende een uitstekend seizoen bij Feyenoord. De goede prestaties van de aanvoerder van de Rotterdamse nummer twee van Nederland zijn ook in Italië opgevallen. Fiorentina en Genoa willen de Oranje-international deze zomer weglokken uit De Kuip.

La Gazetta dello Sport meldt dat La Viola met de centrale verdediger van Feyenoord de weg omhoog wil vinden in de Serie A. Bij Genoa geldt Vlaar als een mogelijke opvolger van Andreas Granqvist. De Zweedse oud-speler van FC Groningen staat in de belangstelling van topclubs als AC Milan, AS Roma en Internazionale.

Vlaar is in het bezit van een doorlopende verbintenis bij Feyenoord. De 27-jarige mandekker staat nog tot medio 2014 bij de Stadionclub onder contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *