FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti moet Reus opvolgen bij Gladbach’

Borussia Mönchengladbach ziet in John Guidetti de opvolger van Marco Reus. De club uit Duitsland ziet achttien miljoen euro binnen komen voor topschutter Reus, die de overstap maakte naar Borussia Dortmund. Eerst was het vizier op Luuk de Jong gericht, maar nu de speler van FC Twente bij meerdere clubs op het lijstje staat lijkt die optie echter weg te vallen.

John Guidetti maakte afgelopen seizoen indruk bij Feyenoord. SuperGuidetti werd afgelopen seizoen gehuurd van Manchester City, de twintigjarige maakte in 23 Eredivisiewedstrijden twintig doelpunten. Borussia Mönchengladbach zou al hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden bij Manchester City, meldt het Duitse Kicker.

Vanwege een blessure kan de Zweedse spits niet deelnemen aan het EK in Polen en Oekraïne, tot op heden heeft hij één interland op zijn naam staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *