FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Marwijk vol lof over De Kuip

Oranje won afgelopen woensdag met 2-0 van Slowakije. De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk wist met zijn spel nog geen hoge ogen te gooien. Over De Kuip, waar de ontmoeting plaatsvond, was de oefenmeester echter vol lof.

“Dit blijft een geweldig stadion om in te spelen”, aldus Van Marwijk op het digitale thuis van de Rotterdammers. “Daarnaast ligt hier een fantastische grasmat. Het is altijd lekker om een duel in aanloop naar het EK winnend af te sluiten.”

Van Marwijk is sinds het vertrek van Marco van Basten in 2008 bondscoach van Oranje. Voorheen was hij al trainer van onder andere Feyenoord, Borussia Dortmund en Fortuna Sittard. Als speler kwam de geboren Deventenaar uit voor onder meer Go Ahead Eagles, AZ ’67, MVV en Fortuna Sittard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *