FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Kuyt was bij Liverpool gebleven als Van Gaal had gekomen’

Wanneer Liverpool Louis van Gaal had aangesteld als nieuwe trainer, dan had Dirk Kuyt een langer verblijf overwogen. De publiekslieveling koos echter voor een vertrek naar het Turkse Fenerbahçe, nadat bekend was geworden dat niet Van Gaal maar Brendan Rodgers werd aangesteld als nieuwe oefenmeester.

Volgens de Telegraaf onderhandelden de Amerikaanse eigenaren met Van Gaal over een contract. Al in een vroeg stadium werd echter bekend dat de voormalig trainer van onder meer Ajax, AZ, Barcelona het Nederlands elftal en Bayern München een revolutie wilde doorvoeren. Hierbij zouden verscheidene mensen binnen de organisaties ontslagen moeten worden en zouden de kosten tot in de miljoenen euro’s lopen.

Kuyt werd zondag gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Fenerbahçe. De aanvaller tekende een contract voor drie seizoenen. De mogelijkheid om Europees voetbal te spelen gaf de doorslag voor de Oranje-international.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *