FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Vlaar: ‘Groot verschil tussen Oranje en Feyenoord’

Ron Vlaar voelt zich steeds sterker worden bij het Nederlands elftal. De verdediger van Feyenoord mocht in de afsluitende oefenwedstrijd voor het EK in de basis beginnen.

Toch merkt Vlaar dat hij hard moet werken om mee te kunnen in het niveau. “Het niveauverschil tussen Feyenoord en Oranje is best wel groot. Die omschakeling kan ik steeds sneller en makkelijker maken. Met Feyenoord ben ik het seizoen goed geëindigd en die lijn wil ik doortrekken bij Oranje. Bij het Nederlands elftal heb ik betere spelers om me heen, daar kan ik me aan optrekken. Dat heb ik aardig opgepikt, vind ik zelf. Maar ik leef bij de dag en focus me iedere keer weer op de volgende training of wedstrijd.”

Vlaar vond tegen Noord-Ierland zelfs en het net en dat betekende zijn eerste doelpunt in Oranje. “Ach, dit was pure blijdschap. Zo vaak scoor ik niet en als dat dan ook nog voor Oranje is, is het helemaal leuk. Mijn loopactie en timing waren goed, hij zat er lekker in.”

“Deze tegenstander was minder dan de voorgaande, maar we zijn geconcentreerd blijven voetballen. Tegen zo’n ploeg mag je niets weggeven en dat hebben we gedaan. Het is lekker dat we dan ook de ‘nul’ houden”, besloot Vlaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *