FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Dirk Kuyt had niet moeten roepen dat hij zou terugkomen’

Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk vindt het niet verstandig dat Dirk Kuyt te snel riep bij Feyenoord terug te willen keren. Kuyt tekende gisteren een contract bij Fenerbahçe waar Van Hooijdonk zelf ook tussen 2003 en 2005 actief was. ‘Het had voor Kuyt een mooi moment geweest om weer naar Feyenoord te komen’, zegt Van Hooijdonk. ‘Supporters gaan geloven in zulke teksten en dan is het een hard gelach als hij niet komt.’

De spits die zijn hoogtijdagen bij Feyenoord kende door de club in 2002 de UEFA Cup te bezorgen, vindt Kuyt wel bij de Turkse topclub passen. ‘Dirk kan eigenlijk overal spelen. Ik denk dat hij voor dezelfde positie gehaald is als bij Liverpool en dan is hij erg sterk.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *