FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ricky van Haaren: ‘Kijk terug op een mooi jaar’

Ricky van Haaren is door de organisatie van het vriendschappelijke internationale ‘Espoirs’-toernooi in Toulon uitgeroepen tot revelatie van het toernooi. Samen met Miquel Nelom maakte Van Haaren deel uit van het Nederlands Beloftenelftal, dat het toernooi uiteindelijk afsloot op de derde plaats. Met de prijs werd de middenvelder, die twee keer trefzeker was voor de ploeg van KNVB-coach Adrie Koster, beloond voor zijn goede spel. ‘Hier spreekt veel waardering uit’, sprak Van Haaren, die voor zijn uitverkiezing een beker ontving.

Van Haaren keek maandag terug op een geslaagd toernooi. ‘Het niveau lag erg hoog en er waren veel verschillende speelstijlen te zien. Bij Feyenoord heb ik dit seizoen niet veel gespeeld, dus dan is het lekker om het seizoen op deze manier af te kunnen sluiten. Ik kreeg veel speeltijd van de trainer en ben belangrijk geweest voor de ploeg. Dat heeft geresulteerd in deze persoonlijke prijs, waar veel waardering uit spreekt.’

De middenvelder die bij Feyenoord zal vertrekken, blikte met een goed gevoel terug op zijn laatste seizoen in De Kuip. ‘Ondanks dat ik niet kon rekenen op een basisplaats, kijk ik terug op een mooi jaar. We hebben met het behalen van de voorronde van de Champions League een uitstekende prestatie geleverd.’ Het is nog niet bekend waar Van Haaren zijn carrière zal vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *