FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord contracteert keeperstalent

Feyenoord heeft de talentvolle keeper Boy de Jong langer vastgelegd. De 18-jarige doelman staat nu tot 2014 onder contract bij de club uit Rotterdam-zuid. De Jong was afgelopen seizoen de sluitpost van Excelsior/Feyenoord onder 19.

Op de website van Feyenoord laat De Jong weten verheugd te zijn met zijn nieuwe contract: “Van dit moment heb ik vaak gedroomd. Ik was al een tijdje rond met Feyenoord, maar ik ben er heel erg blij mee dat het contract nu ook getekend is. Dat was voor mij een bevestiging dat ik stappen omhoog maak. Het smaakt absoluut naar meer, maar in principe sluit ik komend seizoen gewoon aan bij de onder 19.” Ook technisch directeur Martin van Geel is erg tevreden over de contractverlenging. “Boy is een talentvolle keeper die niet voor niets al jaren deel uit maakt van de nationale jeugdselecties. We zijn dan ook erg blij dat we hem langer aan de club hebben weten te binden. Hij is het volgende bewijs dat we een uitstekende jeugdopleiding hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *