FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Lex Immers als nieuwe nummer 10 naar Feyenoord’

De transfer van Lex Immers naar Feyenoord is afgerond. Na 145 wedstrijden in het geelgroen, gaat de middenvelder naar Rotterdam-Zuid, waar hij met rugnummer 10 gaat spelen.

“Feyenoord is naast ADO Den Haag een van de weinige clubs in Nederland waarvoor ik wil voetballen. De club spreekt mij ontzettend aan, met die enorme supportersschare”, motiveert Immers zijn keuze op de website van zijn nieuwe club. “Het feit dat ik komend seizoen rugnummer 10 zal dragen, zegt veel over het vertrouwen dat de club in mij heeft.”

ADO Den Haag ontvangt een transfersom die naar verluidt onder een miljoen euro ligt. Dit bedrag kan wel flink worden verhoogd als Immers goed presteert in het Feyenoordshirt. Middenvelder Kevin Jansen maakt als onderdeel van de deal de overstap vanuit Rotterdam naar Den Haag. Hij moet nog wel officieel worden gepresenteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *