FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Otman Bakkal definitief weg bij Feyenoord

Feyenoord heeft de aanbieding aan Otman Bakkal ingetrokken. De Rotterdammers huurden de 27-jarige Noord-Brabander het afgelopen seizoen van PSV. Het contract van de aanvallende middenvelder bij de Eindhovenaren loopt af, waardoor Bakkal nu kiest voor een stap naar het buitenland.

“We hadden met Otman vanaf januari al een afspraak dat hij voor ons een optie was voor de positie van aanvallende middenvelder komend seizoen”, zegt technisch directeur Martin van Geel.”Maar hij heeft eigenlijk aldoor aangegeven dat zijn voorkeur toch uitging naar een club in het buitenland. Ik ben altijd heel eerlijk geweest naar hem toe en heb hem vorige week keurig geïnformeerd dat we een mondeling akkoord hadden bereikt met ADO Den Haag en Lex Immers.”

Immers, die dinsdagmiddag een vierjarig contract tekende in De Kuip, zal komend seizoen de plaats van Bakkal op het middenveld gaan vervullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *