FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Vlaar en Willems in de basis tegen Denemarken’

Als uit de basisformatie van de afsluitende trainingspartij van woensdag kan worden opgemaakt hoe de achterhoede van het Nederlands elftal er komende zaterdag tegen Denemarken zal uit komen te zien, kunnen we stellen dat Ron Vlaar en Jetro Willems een plek in de basisformatie hebben bemachtigd.

Tijdens de afsluitende partij van de woensdagtraining completeerden Vlaar en Willems de defensie, die verder bestond uit Gregory van der Wiel (op rechts) en John Heitinga (centraal). Daarmee lijkt Vlaar de vervanger van Joris Mathijssen. Bij laatstgenoemde lijkt het er steeds meer op dat hij het openingsduel tegen Denemarken aan zich voorbij moet laten gaan.

Verder lijkt de jonge Willems de slag om de linksbackpositie te hebben gewonnen. De verdediger van PSV stuurt Stijn Schaars daarmee naar de reservebank en ook Khalid Boulahrouz hoeft zich daarover geen illusies meer te maken. Critici en ingewijden pleitten er eerder nog enigszins voor om de Kannibaal op de positie van de weggevallen Erik Pieters te formeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *