FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Grote kans op vertrek van Jerson Cabral’

Jerson Cabral vertrekt deze zomer waarschijnlijk bij Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft nog een eenjarig contract in De Kuip en dus staan de Rotterdammers positief tegenover een transfer. Een aantal clubs hebben al geïnformeerd naar Cabral.

“Maar die belangstelling is niet concreet”, stelt Van Geel tegen Voetbal International. “Natuurlijk zullen wij gaan luisteren als clubs zich officieel melden voor Jerson, maar dat doen we eigenlijk altijd, voor iedere speler, al gaan we anders om met de interesse voor een speler met nog maar een jaar contract dan met iemand die nog vier seizoenen vastligt. Tegelijkertijd is het niet gezegd dat wij Jerson per se kwijt willen.”

“Stel nou dat we erin slagen de eerste voorronde van de Champions League te overleven”, vervolgt Van Geel. “Dan levert ons dat meteen twee miljoen euro op. Als onze technische staf denkt dat met Jerson Cabral te kunnen bereiken, zou het zomaar kunnen dat we hem níet laten gaan. Dan prevaleert het sportieve belang.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *