FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Newcastle United mengt zich in de strijd om oud-Feyenoorder’

Schalke 04 leek hem al binnen te hebben, waarna Arsenal zich mengde in de strijd om Salomon Kalou. Tot op heden heeft de scheidend speler van Chelsea nog geen nieuwe werkgever waardoor nu ook Newcastle nog hoopt kans te maken op de aanvaller.

Manager Alan Pardew ziet in de 26-jarige oud-Feyenoorder de beoogde opvolger van Gabriel Obertan. de Franse vleugelspits kon het niet waarmaken in Noord-Engeland en mag vertrekken. Kalou heeft het op zijn beurt weer niet helemaal weten waar te maken bij Chelsea. De Ivoriaan speelde het afgelopen seizoen slechts zestien wedstrijden.

Waar Kalou naar vertrekt is dus nog even gissen, maar de kans blijft groot dat hij richting Duitsland vertrekt. Schalke 04 heeft naast Champions League-voetbal ook een riant salaris in het vooruitzicht gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *