FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord bereidt om Cabral te verkopen’

Bij Feyenoord lijkt een vertrek van Jerson Cabral aanstaande nu clubs voorzichtig informeren naar de mogelijkheid de buitenspeler over te nemen. Cabral heeft in De Kuip nog een eenjarig contract maar liet de door Feyenoord opgelegde deadline passeren waarop hij zijn verbintenis diende te verlengen.

Daardoor staat Feyenoord niet onwelwillend tegenover een vertrek, omdat de aanvaller anders eind volgend seizoen transfervrij de deur uit loopt. Feyenoords technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat er ook ‘beweging is’ rond Cabral. ‘Maar die belangstelling is niet concreet’, stelt Van Geel tegen Voetbal International.

‘Natuurlijk zullen wij gaan luisteren als clubs zich officieel melden voor Jerson, maar dat doen we eigenlijk altijd, voor iedere speler, al gaan we anders om met de interesse voor een speler met nog maar een jaar contract dan met iemand die nog vier seizoenen vastligt. Tegelijkertijd is het niet gezegd dat wij Jerson per se kwijt willen.’

‘Stel nou dat we erin slagen de eerste voorronde van de Champions League te overleven. Dan levert ons dat meteen twee miljoen euro op. Als onze technische staf denkt dat met Jerson Cabral te kunnen bereiken, zou het zomaar kunnen dat we hem níet laten gaan. Dan prevaleert het sportieve belang’, aldus van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *