FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Vader Van Persie sluit Real, Barca en City uit voor zijn zoon’

Robin van Persie zou wel eens niet kunnen bijtekenen bij Arsenal. Zijn vader Bob van Persie liet weten dat de aanvaller in elk geval niet naar FC Barcelona, Real Madrid en Manchester City gaat.

“Het zou raar zijn om naar FC Barcelona te gaan, omdat ze daar Lionel Messi al hebben”, zei vader Bob tegen El Mundo Deportivo. “Real Madrid zou een goede optie zijn, maar dat is niet een ploeg waar hij bij past. Naar Manchester City zou hij nooit heen gaan. Het is voor hem onmogelijk om bij een andere club in Engeland te spelen bij Arsenal.”

Waar Real, Barcelona en City door Bob werden uitgesloten, blijft er nog één kandidaat over. Juventus zou de laatste serieus geïnteresseerde club zijn. Het blijft echter afwachten op een definitief besluit van Van Persie zelf, aangezien de onderhandelingen met Arsenal moeizaam verliepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *