FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Boze fan zet Van Marwijk op marktplaats’

Lang niet iedereen lijkt het eens te zijn met de keuzes van bondscoach Bert van Marwijk, maar sommigen gaan wel heel ver om dat duidelijk te maken. Iemand die uit Amsterdam zegt te komen, heeft de trainer van Oranje op Marktplaats aangeboden.

“Bert van Marwijk. Af te halen in Charkov. Wegens het niet opstellen van Huntelaar”, zegt de verkoper over zijn ‘product’. Biedingen zijn inmiddels al gedaan. Op het moment van schrijven heeft ene Ton 666 euro over voor onze keuzeheer.

Nederland verloor de eerste wedstrijd op het EK tegen Denemarken met 1-0. Van Marwijk geeft voor de spitspositie de voorkeur aan Robin van Persie boven Klaas-Jan Huntelaar, de topscorer van Duitsland. Gezien de vele gemiste kansen zal de roep van het volk voor de spits van Schalke 04 in de komende dagen wel groter worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *