FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Otman Bakkal bijna zeker naar Turkije’

Otman Bakkal zal zijn carrière voortzetten in Turkije. De technisch directeur van Mersin Idmanyurdu laat tegenover de Turkse pers weten dat de transfer voor 99% zeker is en hij verwacht dan ook dat er op korte termijn een akkoord is. De middenvelder, die voor één jaar gehuurd werd van PSV, verkiest daarmee een buitenlands avontuur boven een langer verblijf bij Feyenoord.

De 27-jarige voetballer speelde 29 wedstrijden voor Feyenoord in competitieverband. De Eindhovenaar wist 9 keer het net te vinden voor de Rotterdamse club. Afgelopen dinsdag tekende de opvolger van Bakkal een contract in De Kuip. Lex Immers tekende een verbintenis die hem voor 4 jaar aan Feyenoord bindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *