FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Losse tanden voor Afellay na botsing met Ron Vlaar’

Ibrahim Afellay is niet helemaal ongeschonden uit de wedstrijd van zaterdagavond gekomen. De aanvaller kwam in de wedstrijd tussen Nederland en Denemarken in botsing met teamgenoot Ron Vlaar en raakte zelfs enkele seconden buiten bewustzijn. De botsing met Vlaar heeft er voor gezorgd dat er een aantal tanden van Afellay los zit.

De aanvaller bezocht maandag een tandarts in de Poolse stad Krakau. Daar is geconstateerd dat er een aantal tanden van de speler los zit. De 26-jarige speler van FC Barcelona kwam echter eerder op de dag wel opdagen op de training, zo wist De Telegraaf te melden.

Ook is maandag bekend geworden dat Ibi tegen de Duitsers gewoon inzetbaar is. De Nederlanders treden woensdagavond tegen het nationale Duitse elftal aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *