FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ron Vlaar maakt zich niet druk om terugkeer van Mathijsen’

Joris Mathijsen zal woensdagavond in de wedstrijd tegen Duitsland waarschijnlijk weer in de basis starten bij het Nederlands elftal. De verdediger is hersteld van een hamstringblessure. Ron Vlaar zal hierdoor op de bank belanden, maar maakt zich hier niet druk om.

“Ik wil altijd spelen. Het duel met de Denen smaakt naar meer. Maar het ziet er goed uit voor Joris Mathijsen. En als hij fit is, is het duidelijk dat hij speelt”, aldus de Feyenoorder, die tegen Denemarken een solide indruk maakte, tegenover De Telegraaf. Vlaar hecht weinig waarde aan de complimenten die hij kreeg na het eerste verloren groepsduel met de Denen. “Natuurlijk zijn positieve kritieken leuk. Maar wat heb je daaraan als je verliest? Echt helemaal niets. Het gaat op een groot toernooi maar om één ding: je eerste wedstrijd winnen. Dus voel ik me hondsberoerd.”

Ondanks de vele positieve reacties op het spel van Vlaar, was hij zelf kritisch over zijn optreden. “Ik voerde mijn taken uit, maar vond dat ik wel iets meer had kunnen brengen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *