FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Heel Feyenoord is trots op Ron Vlaar’

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, heeft aangegeven trots te zijn op Ron Vlaar. De aanvoerder van de club uit Rotterdam maakte afgelopen zaterdag in het shirt van het Nederlands elftal zijn debuut op het EK in de wedstrijd tegen Denemarken (0-1 verlies). Volgens Van Geel deed de verdediger het naar behoren.

“Hij speelde degelijk en maakte geen fout, typisch Ron”, vertelde Van Geel tegenover Voetbal International. “Ik wist wel dat hij dit kon, maar het is vooral leuk voor Ron zelf. Die jongen heeft het in zijn carrière niet altijd makkelijk gehad, dus dit is een beloning voor de manier waarop hij zich heeft teruggeknokt.”

“Heel Feyenoord is trots op Ron. Er stond wel mooi een speler van de club aan de aftrap van een EK-duel. Geweldig om te zien, maar het gaat verder. Ik zag Jong Oranje winnen van Jong Bulgarije (5-0, red.), met een fantastische Stefan de Vrij en een uitstekende Jordy Clasie. Goed om te zien dat onze spelers de vorm van de afgelopen competitie doortrekken naar de nationale teams. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *