FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Luc Castaignos wil knallen bij Feyenoord’

Internazionale-spits Luc Castaignos ziet een tijdelijke terugkeer naar Feyenoord wel zitten. De negentienjarige aanvaller werd vorig jaar door de Italiaanse topclub overgenomen van Feyenoord, maar hij kwam tot maar zes competitieduels en één doelpunt afgelopen seizoen. Aangezien Feyenoord op zoek is naar een spits lijkt Castaignos voor een jaar terug te keren.

Feyenoord is ook de eerste optie als Internazionale Castaignos wil verhuren, zo staat in het contract van Castaignos. “Het is geen keiharde afspraak”, vertelde Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, aan Voetbal International. “Maar het stáát er wel.” Feyenoord moet momenteel wachten op Inter, dat deze week praat met Castaignos en diens zaakwaarnemer Karim El Atmani.

“De Italianen kunnen het hard spelen”, zei El Atmani. “Zij kunnen bepalen waar ze Luc naartoe sturen, want er is volop interesse van clubs uit Engeland, Duitsland en Italië zelf, maar Luc gaat op zijn strepen staan.”

Castaignos keert zelf het liefst terug bij Feyenoord, waar hij in het seizoen 2010/2011 vijftien keer scoorde in 34 competitieduels. “Het is tijd dat hij het plezier in het voetballen weer terugkrijgt en daarom wil hij maar één ding: knallen bij Feyenoord”, aldus El Atmani.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *