FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Shabir Isoufi verhuurt door Feyenoord aan Telstar

Shabir Isoufi speelt volgend seizoen op huurbasis voor Telstar. Dit meldt RTV Noord-Holland. De club uit Velsen-Zuid huurt de twintigjarige aanvaller voor één seizoen van Feyenoord. De aanvaller is geboren in Afghanistan, maar bezit de Nederlandse nationaliteit.

Isoufi speelde dit seizoen in Dordrecht tien wedstrijden, waarin hij één keer het net trof. De aanvaller speelde nog geen officiële wedstrijden voor het eerste van Feyenoord, maar behoorde wel tot de selectie in de voorbereiding op het vorige seizoen, voordat de aanvaller werd uitgeleend aan FC Dordrecht.

Isoufi werd opgeleid door AZ, nadat hij naar Feyenoord vertrok. Op huurbasis kwam de vleugelaanvaller uit voor Excelsior en FC Dordrecht. Daarnaast kwam Isoufi uit voor verschillende jeugdelftallen van Nederland. Hij speelde ook op het EK onder 17 jaar in 2009, waarin Nederland de finale haalde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *