FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Stefan de Vrij ziet weinig in overstap naar de Premier League’

Stefan de Vrij kan komende zomer naar de Premier League, maar de verdediger van Feyenoord lijkt ervoor te kiezen nog een jaar te wachten. Volgens Sky Sports volgt een hele rij Engelse clubs de verrichtingen van de jeugdinternational.

De twintigjarige De Vrij staat naar verluidt in de belangstelling van onder meer Aston Villa, Newcastle United en Everton. De centrale verdediger heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2014.

De interesse maakt De Vrij kennelijk niet gek, want het lijkt erop dat hij nog zeker een seizoen bij Feyenoord wil blijven. “Er is een aantal clubs die Stefan volgen. Verder geven we geen commentaar op dit moment”, is alles wat Carl Thomas van SEG International kwijt wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *