FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Jonathan de Guzman sluit terugkeer naar Feyenoord niet uit’

Jonathan De Guzman degradeerde met Villarreal uit de Primera División en hoopt bij de club te kunnen vertrekken. De middenvelder werd even in verband gebracht met Hamburger SV, maar zag dit niet concreet worden en zoekt verder. Een terugkeer naar Nederland behoort tot de mogelijkheden en als Feyenoord hem denkt nodig te hebben, kan Martin van Geel bellen.

Feyenoord heeft met Lex Immers net een nieuwe aanvallende middenvelder gehaald en van een terugkeer naar De Guzman is dan ook geen sprake, maar de geboren Canadees houdt zijn opties open. “Als er een club is die met mij en Villarreal in gesprek zou willen gaan dan zouden er dingen kunnen gebeuren”, zegt hij tegen RTV Rijnmond. “Ook een terugkeer naar Feyenoord sluit ik niet uit. Ajax zou ik in ieder geval niet doen.”

De Guzman werd opgeleid bij Feyenoord en volgt de club nog op de voet. “Het was heel leuk om te zien wat ze het afgelopen seizoen hebben gepresteerd met jonge spelers”, vindt hij. “Twee belangrijke spelers als Georginio Wijnaldum en Leroy Fer zijn vertrokken, maar ze hebben het toch opgepakt als team. Dat was heel mooi om te zien. Ik hoop dat het zo doorgaat met Feyenoord.”

Ook het Nederlands elftal houdt De Guzman in de gaten: “Dat is heel belangrijk voor mij. Het is nog steeds een ambitie om daar voor te gaan spelen. Het is wel afwachten. Ik denk dat er na het EK een nieuwe generatie zal komen, waar ik ook bij zal horen. Het is nu belangrijk voor mij om weer te gaan spelen. Dan zal ik me bezighouden met het WK in 2014.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *