FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Excelsior haalt vier Feyenoorders

Excelsior heeft zich voor komend seizoen versterkt met vier spelers. De club, die vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie, neemt de spelers over van stadsgenoot Feyenoord. Twee spelers worden gehuurd en twee zijn definitief overgenomen van de Stadionclub.

Jordy van Deelen en Mats van Huijgevoort zullen op huurbasis uitkomen voor de club uit de Jupiler League. Van Deelen, een achttienjarige rechtsachter, kwam afgelopen seizoen ook al tien wedstrijden in actie voor Excelsior. De negentienjarige verdediger Van Huijgevoort vorig seizoen nog zijn debuut maakte voor Feyenoord in de wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Naast de twee gehuurde spelers neemt Excelsior Daan Smith, vorig seizoen ook al spelend voor de Kralingers over van Feyenoord. Ook Daan Blij, vorig seizoen spelend voor Feyenoord/Excelsior onder de 19, komt definitief over van Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *