FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord zal Koeman niet makkelijk laten vertrekken

Mocht de KNVB op zoek gaan naar een opvolger voor bondscoach Bert van Marwijk, dan komt Feyenoord-trainer Ronald Koeman ongetwijfeld in beeld. De 78-voudig international verlengde in januari zijn contract in de Kuip en liet toen luid en duidelijk weten dat ‘zelfs Barcelona er niet voor kon zorgen dat hij Feyenoord komend seizoen zou verlaten’.

Koeman heeft geen ontsnappingsclausule in zijn verbintenis laten opnemen. Goed geïnformeerde bronnen binnen Feyenoord sluiten een poging van KNVB-directeur Bert van Oostveen om Koeman weg te halen zeker niet uit, zo meldt het AD. De club zal in dat geval alles doen om de coach aan zijn contract te houden.

De clubleiding wenst niet te speculeren over een eventuele poging van de KNVB om Koeman te strikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *