FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Marokko wil El Ahmadi meenemen naar de Spelen

Pim Verbeek heeft middenvelder Karim El Ahmadi opgenomen in de voorlopige selectie van het Marrokaanse voetbalteam dat actief zal zijn op de Olympische zomerspelen van dit jaar. De Rotterdamse trainer wil de Feyenoorder meenemen naar Londen als één van de drie dispensatiespelers in zijn selectie.

Het voetbaltoernooi van de Spelen begint op 25 juli en de finale wordt op 11 augustus in Londen afgewerkt. Feyenoord is overigens niet verplicht om El Ahmadi af te staan.

Het is daarom twijfelachtig of Feyenoord toestemming geeft voor een vertrek van de middenvelder. Niet alleen ontbrak hij vorig seizoen al wegens interlandverplichtingen tijdens de Africa Cup, gedurende de Olympische Spelen speelt de selectie van Ronald Koeman de belangrijke duels in de voorronde van de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *