FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bram Nuytinck wil stap maken naar Nederlandse topclub

Bram Nuytinck wil NEC graag verlaten om bij een grotere Eredivisieclub aan de slag te gaan. De 22-jarige verdediger heeft er drie seizoenen opzitten in de Eredivisie en is daarnaast uitgegroeid tot de onbetwiste aanvoerder van Jong Oranje. Nuytinck is tot op heden aan veel clubs gelinkt, waaronder Ajax, maar nog niemand meldde zich officiëel.

‘Ik heb NEC gezegd dat ik wel heel graag een stap omhoog zou willen maken’, zegt Nuytinck, die ook direct aangeeft dat hij niet koste wat kost weg wil. Daarvoor heeft hij het teveel naar zijn zin in De Goffert. ‘Als het er niet van komt, dan zou dat ook niet erg zijn. Maar ik wil gewoon graag de volgende fase ingaan’, stelt hij in een interview met OnsOranje. Nuytinck gaat echter wel bedachtzaam te werk.

Hij weet al dat hij niet blindelings tekent bij een club die hem wil hebben. ‘Ik ben net 22 jaar en kan in de Eredivisie nog genoeg leren. Het heeft geen zin voor mij om bij een heel grote club in het buitenland te tekenen. Die stap zou veel te groot zijn nu. Dat zou ik niet aan kunnen. Maar ik zou bijvoorbeeld graag Europees voetbal spelen met een Nederlandse club’, aldus Nuytinck. Tot op heden werden naast Ajax ook Borussia Mönchengladbach, Juventus, Napoli en West Bromwich Albion met hem in verband gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *