FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Luc Castaignos mag niet naar Feyenoord van Inter’

Volgens Martijn Krabbendam, de Feyenoord-club watcher van VI, heeft Internationale besloten om spits Luc Castaignos te verkopen en is een verhuur aan Feyenoord zo goed als zeker van de baan.

De Rotterdammers hadden goede hoop om Castaignos een jaar te kunnen huren. Zelf wil de spits graag terugkeren naar De Kuip, maar de jeugdinternational is alleen een optie als Inter mee wil werken aan verhuur. Volgens Krabbendam moet Feyenoord overgaan op plan C, omdat ook John Guidetti definitief niet terugkeert in een Feyenoord-shirt.

De zaakwaarnemers van de spits zitten vandaag in Milaan voor een gesprek met de clubleiding. Bij een definitieve transfer ligt het Engelse West Ham United op poleposition. Die club zou volgens diverse Italiaanse media enkele miljoenen over hebben om de overgang af te ronden.

Feyenoord hoopt volgende week woensdag bij de eerste training wel Omar Elabdellaoui te begroeten. De van Manchester City afkomstige aanvaller zal voor een seizoen gehuurd kunnen worden van de Engelse landskampioen. “Omar kan links en rechts op de vleugel spelen, maar ook achter de spits”, aldus Van Geel over de talentvolle Noor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *