FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Swansea City richt pijlen op Otman Bakkal’

Otman Bakkal gaat niet spelen voor het Turkse Mersin Idman Yurdu. De middenvelder hoopt op een transfer naar de Duitse- of Engelse competitie.

Volgens Voetbal International staat Bakkal, die aan het einde van het seizoen vertrok bij Feyenoord, in de belangstelling van Swansea City. De interesse van de club uit de Engelse Premier League zou serieus zijn, waardoor Bakkal zijn transfer naar Mersin Idman Yuru annuleerde.

Ook enkele Bundesliga-clubs hopen op de komst van Bakkal. “Er spelen inderdaad wat zaken”, aldus Bakkal in het weekblad. “Mersin wilde me hebben, maar ik heb besloten daar niet naartoe te gaan. Er is nu serieuze belangstelling uit Duitsland en Engeland,
 die wacht ik af. Binnenkort hoop ik de juiste beslissing te kunnen nemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *