FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Elia en Castaignos ondergaan medische keuring bij West Ham’

Eljero Elia en Luc Castaignos lijken spoedig bij West Ham United te gaan tekenen. Het Nederlandse duo wordt woensdagmiddag nog medisch gekeurd bij de promovendus. Dat berichten The Hammers op hun officiële Facebook-pagina.

Elia komt over van Juventus en zal een meerjarig contract ondertekenen bij West Ham. De technisch begaafde flankspeler hoopt al geruime tijd op een vertrek, gezien zijn laag aantal speelminuten in Turijn. Mede hierdoor miste hij bijvoorbeeld al de EK 2012-selectie van Bert van Marwijk.

Ook Castaignos komt over uit Italië: hij verlaat Internazionale tijdelijk. De jonge spits kwam een jaar geleden nog over van Feyenoord, maar wist door de vele concurrentie in Milaan nooit door te breken. Eerder leek hij om die reden tijdelijk terug te keren naar Feyenoord, maar het is dus West Ham United wat het komende seizoen ogenschijnlijk over Castaignos zal gaan beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *