FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti kan naar Newcastle United’

John Guidetti heeft aan aandacht geen gebrek. De Zweedse spits van Manchester City kan op de interesse rekenen van Newcastle United, meldt The Daily Mail. Ook Sunderland hengelt naar de diensten van de aanvaller.

De voorhoedespeler, die het afgelopen seizoen twintig keer het doel trof voor Feyenoord, moet Demba Ba op gaan volgen bij The Magpies. Guidetti is niet de enige op het lijstje van Newcastle. Naast de twintigjarige spits, staat ook Luuk de Jong (FC Twente) in de belangstelling van de club van doelman Tim Krul.

Volgend seizoen lijkt Guidetti niet veel aan de bak te komen bij Manchester City en daarom staat de club niet onwelwillend tegenover een vertrek van de veelbelovende aanvaller. Naast Newcastle heeft ook Sunderland een oogje op hem. De Zweed maakte afgelopen seizoen veel indruk bij Feyenoord. De Rotterdamse club zou hem graag willen vastleggen, maar de financiële middelen zijn er niet om Guidetti in de Kuip te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *