FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kuyt: ‘Meerdere redenen voor slechte prestatie Oranje’

Het Nederlands elftal werd al in de groepsfase van het EK uitgeschakeld na drie nederlagen. Dirk Kuyt, die slechts veertien minuten speelde, is van mening dat er meerdere redenen zijn voor het dramatisch verlopen toernooi.

“Er wordt nu wel van alles geroepen en gesuggereerd waarom we niet hebben gebracht wat we hadden kunnen brengen. Maar het ligt allemaal niet zo simpel. Er is naar mijn mening niet één directe oorzaak aan te wijzen, dat zijn er meerdere”, vertelt Kuyt op de website van zijn management Sport-Promotion.

Kuyt wil in de komende weken eens rustig nadenken over het EK. “Dus zou iedereen even de tijd moeten nemen om eerst eens zelf in de spiegel te kijken en daarna naar alles ‘er omheen’. Dan kom je uiteindelijk tot een weloverwogen conclusie. Dat ga ik ook doen, tijdens mijn vakantie. Daar zal ik voor mezelf de film nog eens terugdraaien. Lijkt me goed als iedereen dat zou doen, denk ik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *