FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Sparta geinteresseerd in voormalig Feyenoorder

Sparta Rotterdam blijkt geïnteresseerd te zijn in Danny Buijs. De voormalig speler van onder andere Feyenoord zou al langs de club zijn gegaan voor een gesprek met de club. Dat meldt RTV Rijnmond woensdagochtend.

Afgelopen seizoen speelde Buijs bij Kilmarnock FC, een club uit Schotland, waarmee hij zelfs een prijs wist binnen te halen. De Schotten werden kampioen in de Schotse League Cup en wisten daarmee de beker binnen te halen. Het was de eerste keer in de clubhistorie dat Kilmarnock de League Cup wist te winnen.

Doordat Sparta de verdediger wellicht aantrekt, zal Buijs weer terugkomen in het Nederlands voetbal. Eerder speelde de mandekker al in de Eredivisie bij Feyenoord, Excelsior, FC Groningen en ADO Den Haag. Indien Buijs vertrekt naar Sparta, is dat zijn derde Rotterdamse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *