FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dirk Kuyt nu al op handen gedragen bij Fenerbahce

Dirk Kuyt kan nu al niet meer stuk in Istanbul. De kersverse aanwinst van Fenerbahçe werd bij zijn presentatie donderdag verwelkomd door liefst 8000 supporters.

Kuyt is na Roberto Carlos pas de tweede speler die in het stadion aan de fans wordt voorgesteld. “Wat een ambiance. Nú al”, zei Kuyt vervolgens verwonderd en met respect op de website van Sport-Promotion. “Wat ik hier in twee dagen heb gezien en gevoeld dwingen die gevoelens ook absoluut af. Fenerbahçe is een grote club met een enorme uitstraling.”

De aanvaller kon maar niet ophouden over de sfeer in het Şükrü Saracoğlu Stadion. Supporters waren voor zijn komst al ruim een uur aan het zingen. “Wat voor een sfeer moet hier wel niet hangen als het stadion is uitverkocht… Dat moet als een orkaan over je heen gaan komen”, aldus Kuyt. “En dat is dus bij elke thuiswedstrijd het geval, dat wordt nog wat. Prachtig, echt prachtig. Ik krijg nu al een beetje een indruk van wat je hier kunt verwachten.”

Namens De Gele Kanaries liet vice-voorzitter Alaeddin Yildirim weten zeer verguld te zijn met de komst van de Oranje-international. “Hij is op alle fronten een voorbeeld. Als voetballer, maar ook als mens”, loofde Yildirim zijn aanwinst . “Ik weet zeker dat hij bij ons gaat slagen. We merken nu al dat de fans hem op handen dragen.”

“Kijk alleen naar zijn voetbalverleden en je weet als club en als fan wie je binnenkrijgt. Dit is een man die altijd werk levert op het veld. Dat zijn de spelers die onze supporters graag zien. En wij ook. Echt, we zijn heel erg trots dat een speler van zijn kaliber voor Fenerbahçe wilde kiezen”, aldus Yildirim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *