FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Castaignos heeft clubs voor het uitkiezen’

Luc Castaignos mag niet naar Feyenoord, maar over belangstelling heeft hij niet te klagen. De aanvaller van Internazionale heeft de clubs voor het uitkiezen.

Feyenoord hoopte Castaignos één seizoen te kunnen huren, maar Inter wil de negentienjarige spits het liefst verkopen. Naar verluidt moet de jeugdinternational, die vorig jaar voor ongeveer twee miljoen euro werd overgenomen, een slordige 7,5 miljoen euro opleveren.

West Ham United hoopte Castaignos eveneens te huren, maar de promovendus heeft tevens de financiële middelen om Castaignos definitief over te nemen. Daarnaast hebben volgens The Daily Mail Everton, Liverpool, Newcastle United en Tottenham Hotspur belangstelling getoond.

Castaignos kwam afgelopen seizoen niet verder dan zes competitiewedstrijden, waarvan slechts één als basisspeler. Hij scoorde alleen in het duel met Siena (0-1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *