FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti wacht op keuze van Manchester City’

De toekomst van John Guidetti is onzeker. Manchester City heeft naar verluidt alle tijd om een keuze te maken over de Zweedse spits. Momenteel twijfelt de Engelse club over een eventuele verkoop van Guidetti of een verhuur. Dat meldt RTV Rijnmond.

Guidetti, die momenteel in de belangstelling staat van Newcastle United, Fenerbahçe, Sunderland en Borussia Mönchengladbach, krijgt waarschijnlijk pas in augustus te horen wat er gaat gebeuren. The Citizens zouden pas een beslissing willen nemen over de spits, nadat hij in actie is gekomen op de training. De kans dat dit snel gebeurt is echter klein. De 20-jarige spits herstelt momenteel namelijk van een blessure.

De aanvaller viel het afgelopen seizoen op in Nederland, doordat hij een goed seizoen kende bij de Rotterdamse club Feyenoord. Guidetti wist in 23 wedstrijden twintig keer te scoren. Mocht de Engelse club beslissen om Guidetti wederom te verhuren, zou de Rotterdamse club bovenaan de lijst staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *