FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Arsene Wenger is vol lof over Johan Cruijff en Wim Jansen’

Arsène Wenger is verheugd met het besluit van Johan Cruijff om Ajax bij de hand te nemen in de weg naar de top van Europa. De Fransman is een groot bewonderaar van de legendarische Nummer 14 en steekt dit niet onder stoelen of banken. Wenger steekt in De Telegraaf ook de loftrompet over de denkwijze van Feyenoord-icoon Wim Jansen.

“Het succes van Barcelona is gebaseerd op de visie en filosofie van Cruijff. Barcelona is een Nederlandse voetbalacademie van Cruijff. De stijl is door hem aangebracht. Daarom heb ik zoveel bewondering voor Cruijff”, aldus Wenger. “Cruijff en Jansen, de mensen met de juiste ideeën over voetbal, zijn de belangrijkste personen binnen het hele voetbal.”

“Soms proberen mensen je werk kapot te maken. Dat ondervind ik aan den lijve. Ik ben Samir Nasri, Gaël Clichy en Cesc Fàbregas kwijtgeraakt op een leeftijd dat die jongens het moesten gaan doen voor Arsenal”, hekelt de oefenmeester het aankoopbeleid van concurrerende clubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *