GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘PSV hengelt in winterstop naar Duarte, Djuricic en Leerdam’

PSV hoopt zich in de winterstop flink te versterken met spelers uit de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad willen de Eindhovenaren Lerin Duarte, Kelvin Leerdam en Filip Djuricic binnenhengelen.

Volgens het lokale medium is PSV niet overtuigd van de breedte van de selectie, zeker nu Ola Toivonen lange tijd uit de roulatie is en Mark van Bommel geen zekere factor blijkt in de basisopstelling.

De belangstelling van Leerdam lijkt het vervolg van een soap, die afgelopen week startte nadat de middenvelder van Feyenoord weigerde zijn aflopende contract te verlengen. Ronald Koeman besloot de speler vervolgens tot reservespeler te degraderen, maar mogelijk redt PSV hem uit die situatie.

One thought on “‘PSV hengelt in winterstop naar Duarte, Djuricic en Leerdam’

  1. Onderhand gaan ze NOG zonder keeper verder en de rest haalt die monsterman gewoon allemaal bij Feyenoord ( onze club) of ex-Feyenoord ze hebben onderhand Feyenoord 2 in de achterhoek maar DE KUIP zullen ZE Nooit krijgen schande voor de Nederlandse competitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *