Van Bronckhorst: ‘Dat hele wedstrijd volhouden, zit alleen Liverpool tegenaan’

Giovanni van Bronckhorst hoopt dat Feyenoord donderdagavond tegen VVV net zo goed start als in de topper tegen PSV. De oefenmeester van de Rotterdammers hoopt met Feyenoord het gat met koploper PSV nog kleiner te maken.

Van Bronckhorst verwacht niet dat Feyenoord negentig minuten lang zal stormen. “Dat heel de wedstrijd volhouden, dat is maar voor weinig ploegen in Europa weggelegd. Ik denk dat alleen Liverpool daar tegenaan zit”, aldus Van Bronckhorst tijdens de persconferentie.

Volgens Van Bronckhorst heeft de zege op PSV de Rotterdammers wel goed gedaan. “Het is logisch dat deze overwinning helpt aan vertrouwen en de sfeer in de groep. Zo’n overwinning geeft altijd energie.”

De Rotterdammers verkleinden het gat met koploper PSV tot tien punten. Bij een overwinning op VVV is het verschil nog maar zeven punten. “We hebben het gat kleiner gemaakt en dat is de doelstelling. Ik denk dat we nog dichterbij moeten komen om mee te doen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!