Van Bronckhorst: “Ze weten nu dat het niveau wat wij als team hebben vrij hoog is”

Giovanni van Bronckhorst vindt de wedstrijd tegen VVV-Venlo net zo belangrijk als het duel van afgelopen zondag tegen PSV (2-1). De trainer van Feyenoord stelt dat zijn ploeg pas iets aan de zege op PSV heeft als het ook VVV verslaat.

Als Feyenoord donderdagavond van VVV wint verkleint het de achterstand op koploper PSV tot zeven punten. Het gat met Ajax bedraagt in dat geval nog vijf punten. “Als je in de top wil meedoen zijn juist de wedstrijden tegen andere tegenstanders dan de toppers heel belangrijk”, vertelt Van Bronckhorst op de persconferentie. “Dat is morgen dus het geval. Ook morgen staan er gewoon drie punten op het spel.”

Volgens de oefenmeester van de Rotterdammers gaat Feyenoord het duel met de Venlonaren vol vertrouwen tegemoet. “Voor mijn spelers was de overwinning op PSV van grote waarde. Ze weten nu dat het niveau wat wij als team hebben vrij hoog is.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!