Feyenoord klopte aan bij VVV: “Ik heb prima contact gehad met Martin van Geel”

Maurice Steijn, trainer van VVV-Venlo, had een functie in De Kuip ‘heel interessant’ gevonden. Dat vertelt de Hagenaar in gesprek met De Telegraaf. Afgelopen zomer was er even sprake van een overstap van Steijn naar Feyenoord. 

De Rotterdamse topclub had Steijn op het oog als assistent van Giovanni van Bronckhorst. “Het gevoel, de ambitie en ik lieg niet. Het werken bij een topclub als Feyenoord, inclusief de combinatie met Europees voetbal, leek me interessant. Daarbij ben ik heel transparant geweest. VVV was overal van op de hoogte”, vertelt Steijn.

Tot een overeenkomst kwam het niet. “Nee en dat kan in het voetbal. Ik heb mijn contract bij VVV verlengd met nog eens twaar jaar. No hard feelings. Ik heb prima contact gehad met Martin van Geel, Giovanni van Bronckhorst en Jan de Jong. We hebben elkaar een hand gegeven en ik gun Feyenoord nog steeds het beste.”

“Van beide kanten is er geen probleem gemaakt. Ik vind Feyenoord nog steeds een schitterende club. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt…”

Donderdagavond (20.00 uur) treffen Feyenoord en VVV elkaar in De Kuip. 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!