St. Juste verbaasd door storm aan reacties: “Dat vond ík nou bijzonder”

Jeremiah St. Juste is verbaasd door de massale reacties op zijn paarse haar. In september koos de Feyenoorder voor de opvallende coup, wat hem op de nodige kritiek kwam te staan.

St. Juste schuwt een haarkleurtje niet. “Dat gaat heel spontaan. Ik zit vaak bij de kapper. Een paar maanden terug dacht ik ineens paars, doe maar paars”, vertelt hij aan de Volkskrant. Het riep veel (negatieve) reacties op. “Dat vond ík nou bijzonder. Iedereen moet zijn ding doen, toch? Iets accepteren wat iemand anders mooi vindt, is voor sommigen kennelijk nog een leerproces.”

Kinderen waren wél positief. “Die hadden zoiets van: als hij het doet, kan ik er ook uitzien zoals ik dat wil. Dat is mooi”, aldus St. Juste, die nu weer zwart haar heeft. Dat heeft niets te maken met zijn rode kaart in de Klassieker tegen Ajax. “Ab-so-luut niet. Ik wil het nu lekker laten groeien, misschien een afro-coupe. Misschien doe ik toch ineens iets anders. Nee, voorlopig geen rood, denk ik. Die kaart is nog iets te vers.”

 

 

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf nu zien we Feyenoord-verdediger Jerry St. Juste in het paars!💜 – 🎥@sherosshair – 🚨 Download de nieuwe @Voetbalprimeur_APP 🚨#linkindebio Altijd als EERSTE op de hoogte van: ⚽️#Voetbalnieuws ⚽️#Transfernieuws ⚽️#Wedstrijdverslagen ⚽️#Viralvideos

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!