‘De selectie van PSV is niet beter dan die van Feyenoord. Ajax heeft de beste’

Jon Dahl Tomasson vindt niet dat de selectie van Feyenoord minder is dan die van PSV. Dat laat de voormalig Feyenoord-spits weten bij FC Rijnmond. Ajax steekt er volgens Tomasson met kop en schouders bovenuit.

“De selectie van PSV is niet beter dan die van Feyenoord. Dat vind ik niet. Ajax heeft de beste, dat is de waarheid”, zegt Tomasson. “Je ziet problemen als Feyenoord uit speelt. Dan zijn ze niet stabiel en winnen ze niet zo makkelijk. Ze hebben twee keer verloren en twee keer gelijkgespeeld. Dat moet beter. Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik meer in Ajax geloof, los van dat ze Champions League spelen.”

Dat Feyenoord 2-1 van PSV won is het bewijs dat de Rotterdammers niet minder zijn. “Als je kijkt naar de selectie is dat gewoon prima. Ze hebben een van de beste selecties van Nederland. Als je thuis speelt, moet je altijd kunnen winnen. Toornstra en Vilhena zag je er bovenop vliegen. Zij kunnen dat als geen ander.”

“Je moet de Kuip beter bespelen. Dan krijg je zoveel terug. Dat is voor iedereen goed, want iedereen wil dat Feyenoord wint. Feyenoord heeft alle acht thuiswedstrijden gewonnen. Dat is ook weer de andere kant van het verhaal. Feyenoord heeft veel wedstrijden moeizaam gewonnen, maar misschien gaat het ineens lopen omdat de selectie prima is.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!