‘Het zoemt in de regio, ook omdat veel mensen hier een zwak hebben voor Feyenoord’

FC Emmen treft zondag met Feyenoord voor het eerst in de Eredivisie een club uit de traditionele top-drie. Trainer Dick Lukkien verheugt zich op de confrontatie met de Rotterdammers, maar hoopt dat zijn ploeg voor een stunt kan zorgen.

Lukkien ziet dat Feyenoord aan een opmars bezig is. “Ze hangen nu weer aan het elastiek”, doelt hij in gesprek met het Dagblad van het Noorden op de titelstrijd. “Het wordt een prachtige uitdaging voor ons. We zullen in de duels moeten komen. Als we Feyenoord de ruimte geven, krijgen we sowieso een heel lastige middag.”

Lukkien merkt dat het duel leeft aan De Oude Meerdijk. “Je merkt aan alles dat dit een bijzondere wedstrijd is. Het zoemt in de regio, ook omdat er hier veel mensen een zwak voor Feyenoord hebben. Natuurlijk wordt het voor ons een moeilijke pot, maar we gaan vol voor een goed resultaat.”

FC Emmen staat nog net boven de degradatiestreep in de Eredivisie. Nummer zestien FC Groningen heeft één puntje minder. De aftrap van het duel met Feyenoord is om 14.30 uur.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!