Larsson: ‘We hebben van de koploper gewonnen en dat doet heel goed’

Sam Larsson was aan Feyenoord-kant de grote man bij de 4-1 overwinning op VVV-Venlo. ‘Samba Sam’ maakte twee doelpunten, maar vindt van zichzelf dat het nog steeds een stuk beter kan.

Larsson vond tegen PSV voor het eerst dit seizoen het net en lijkt steeds beter tot zijn recht te komen in Rotterdam. De Feyenoorder scoorde tegen PSV voor het eerst dit seizoen en prikte er tegen VVV twee bij. “Dit geeft een heerlijk gevoel. En ja, dat komt voort uit het spel van afgelopen zondag”, zegt de Zweed tegen het Algemeen Dagblad. “We hebben van de koploper gewonnen en dat heeft de groep qua gevoel heel goed gedaan. Dat gevoel moeten we nu vasthouden.”

Toch was Larsson niet helemaal tevreden met zichzelf en vindt hij dat er nog vooruitgang te boeken is. “Qua goals was ik misschien los, maar ik had aanvallend nog wel meer kunnen brengen. Ik vond mezelf nog te slordig op sommige momenten. Dat kan beter.” 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!