Feyenoord gaat mogelijk cashen: ‘Over de tien miljoen euro voor St. Juste’


Het is goed mogelijk dat Feyenoord behoorlijk gaat cashen bij de transfer van Jeremiah St. Juste. Feyenoord-watcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond heeft vernomen dat het geïnteresseerde Zenit Sint-Petersburg een flinke zak geld neer wil leggen voor de verdediger.

Het zou gaan om ‘over de tien miljoen euro’. “We weten allemaal dat Jeremiah St. Juste op de radar staat. Ik heb me laten informeren dat er een aardig bedrag voor neergelegd gaat worden door die ploeg uit Rusland: over de tien miljoen, als dat waar is. Ze zijn in hem geïnteresseerd”, vertelt Bischop op de website van zijn werkgever.

Als het bericht van Bischop klopt, dan krijgt Feyenoord nog geen twee jaar na de transfer van St. Juste naar Rotterdam ruim het dubbele voor hem. De verdediger maakte in de zomer van 2017 de overstap van sc Heerenveen naar Feyenoord. De club betaalde daar iets minder dan vijf miljoen euro voor. 

St. Juste heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2021.

Lees ook: AD: Feyenoord moet rekening houden met transfer St. Juste door belangstelling

Lees ook: Bosz shopt mogelijk bij Feyenoord: ‘Het kan zomaar tot een transfer leiden’


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!