“Ik sluit niets uit deze winterstop, maar mijn focus ligt nu op Feyenoord”

Napoli en Zenit Sint-Petersburg: Jeremian St. Juste wordt in verband met grote clubs. De verdediger van Feyenoord houdt zich echter niet bezig met de transfergeruchten.

“Ik denk er niet over na”, zegt St. Juste (22) tegen RTV Rijnmond over de vermeende interesse uit Italië en Rusland. “Het zijn speculaties en daar denk ik niet over na. Mijn toekomst in nu hier. De komende wedstrijden, de komende periode en het komende half jaar in ieder geval.” Toch zet hij de deur op een kier. “Ik sluit niets uit deze winterstop, maar mijn focus ligt nu op Feyenoord.”

St. Juste houdt gemengde gevoelens over aan zijn eerste seizoenshelft. “Ik heb moeizame periodes gehad door mijn schouder, last gehad van mijn heup en kreeg natuurlijk rood tegen Ajax. Ik heb in de vakantie hard getraind, ben nu fit en dus klaar voor de tweede seizoenshelft.” Over het wisselvallige spel van Feyenoord wil hij weinig kwijt. “Dit evalueren we alleen intern. Ik denk dat we het in ons hebben om veel beter te spelen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!